PRISVÄRT

Har du högst 40 aktieägare är tjänsten gratis för vår enkla aktiebok. Har du flera aktieägare eller behöver du vår fulla aktieägarportal kostar det från 49 kronor per månad. Du får prova tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar.

SÄKERT

Genom att använda inloggning med BankID ser vi till att bara de som ska ha tillgång informationen får det, d.v.s. styrelsens medlemmar och VD. Vill du bjuda in en extern person, t ex din redovisningskonsult eller revisor, går det givetvis bra.

 

ENKELT OCH KORREKT

Genom att hämta all information som finns hos Bolagsverket ser vi till att minska risken för att det blir fel. Minns du inte när bolaget bildades, eller när ni delade upp aktierna och gjorde nyemission? Ingen fara. Qoorp har koll på detta. På detta sätt blir det också mycket enklare att lägga upp aktieboken. Filmen till vänster visar hur det går till.


Enkelt för aktieägarna

De flesta vanliga aktieböcker vänder sig bara till bolagsadministratören. Med Qoorps avancerade aktiebok får även aktieägarna möjlighet att logga in på en särskild aktieägarportal där de kan se information om sitt ägande och företaget. Om ägaren är berättigad till investeraravdrag finns även information om detta i portalen.