NYEMISSION

Det kan vara svårt att få ordning på alla dokument när man ska göra en nyemission. Enligt statistik från Bolagsverket blir det fel i hela 60% av alla ärenden som lämnas in - även när det görs av en advokatbyrå eller annan specialist.

Med Qoorps automatiserade verktyg blir det rätt direkt från början. Vår intelligenta guide hjälper dig att skapa alla beslutsdokument, bjuda in investerarna att skriva på teckningssedlarna och sedan bocka av betalningarna när de kommer in till banken. När alla inbetalningar är gjorda skapar vi hela dokumentpaketet som är färdigt för inlämning till Bolagsverket.

När emissionen är registrerad hos Bolagsverket kan du med en enkel knapptryckning föra in de nya aktieägarna i aktieboken. Nyemissionstjänsten ingår kostnadsfritt om företaget har prenumeration på Qoorp-tjänsten.

Qoorp är registrerat ombud till Bolagsverket och om du hellre vill att vi håller i processen kan vi givetvis också göra det. Ring 08-410 246 30 för mer information, mejla oss på info@qoorp.com eller boka en tid för rådgivning och demo.