BLOGG
BOKA DEMO
PRISER
KOM IGÅNG
BLOGG
LOGGA IN

Qoorp Aktiebok

Alla aktiebolag måste föra aktiebok, men få använder professionella verktyg. Vi förstår. De flesta digitala aktieböcker är omoderna, osäkra och dyra. Det var därför vi skapade Qoorp aktiebok.

PRISVÄRT

Har du högst 3 aktieägare är tjänsten gratis. Efter det kostar det från 49 kronor per månad, beroende på antal aktieägare. Du får prova tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar.

SÄKERT

Genom att använda inloggning med BankID ser vi till att bara de som ska ha tillgång informationen får det, d.v.s. styrelsens medlemmar och VD. Vill du bjuda in en extern person, t ex din redovisningskonsult eller revisor, går det givetvis bra. All information på vår sajt är krypterad.

ENKELT OCH KORREKT

Genom att hämta all information som finns hos Bolagsverket ser vi till att minska risken för att det blir fel. Minns du inte när bolaget bildades, eller när ni delade upp aktierna och gjorde nyemission? Ingen fara. Qoorp har koll på detta. På detta sätt blir det också mycket enklare att lägga upp aktieboken.

Tryggt ägande

I de flesta vanliga aktieböcker finns det inget sätt att veta om informationen är korrekt. Med Qoorp Aktiebok Pro signerar styrelsen aktieboken digitalt och det går att verifiera att kopian på aktieboken som du fått är korrekt.